Ливърпул не успя да изпревари Манчестър Сити в битката за

...
Ливърпул не успя да изпревари Манчестър Сити в битката за
Коментари Харесай

"Ливърпул" изпревари "Манчестър Сити" по пари във Висшата лига

" Ливърпул " не съумя да изпревари " Манчестър Сити " в борбата за купата във Висшата лига, само че приключи сезона с най-вече пари от наградния фонд. " Червените " завоюваха 1495 млн. паунда, с 1.4 млн. повече от " Сити ", който остава на второ място по доходи. " Челси " е трети със 143.1 млн. 

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп разгласи, че представянето на отбора е единствено първата стъпка.  " Искахме да напишем история и го направихме. Момчетата стигнаха нови равнища, а развиването и подобрението не е приключило. Беше единствено първи опит. Това е най-хубавият тим, който е играл за " Ливърпул ", 100% ", сподели Клоп, чийто отбор събра 97 точки, третото най-хубаво достижение в историята на Висшата лига. С повече може да се похвали единствено " Сити " - 98 през този и 100 през предишния сезон.

Мениджърът на " Сити " Пеп Гуардиола поздрави противника: " Миналата година ние поставихме стандартите, през този сезон " Ливърпул " ни оказа помощ да ги повишим. Това беше най-трудната ми купа в кариерата. Спечелихме две трофеи и общо 198 точки за два сезона, това е необикновено. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР