Ливърпул не спира да мисли само за следващия мач. Това

...
Ливърпул не спира да мисли само за следващия мач. Това
Коментари Харесай

Алисон: Ливърпул просто не може да спре!

Ливърпул не стопира да мисли единствено за идващия мач. Това удостовери вратарят на клуба Алисон Бекер след успеха с 2:0 над Уест Хем, потвърждавайки, че пред тима няма друга опция.

Голове на Мохамед Салах и Алекс Окслейд-Чембърлейн през двете полувремена донесоха на „ червените” 19 точки задатък на върха в класирането на Премиършип. Алисон пък направи някои съществени спасявания против „ чуковете”, които подсигуряваха на Ливърпул победи над всички 19 други отбора в шампионата.

Бразилецът подчертава, че тимът просто не може да спре да мисли за идващите мачове, макар че разликата е удобна, защото е наясно какъв брой тежък е британския шампионат.

„ Казвали сме го, споделяме го, и постоянно ще го споделяме – фокусът ни лежи единствено върху идващия мач. Винаги гледаме към него, защото това е най-важното нещо. Винаги желаеме да даваме най-хубавото от себе си. Знаем на какво сме способни и какъв брой надалеч можем да стигнем, само че това би трябвало да го демонстрираме на терена. Премиър лийг е топ състезание и не можеш да спреш да мислиш за идния мач, а би трябвало да продължаваш”, сподели Алисон Бекер пред уеб страницата на клуба.

„ Винаги е мъчно да играеш против Уест Хем. Те са добър тим, въпреки да не са на положително място в класирането в този миг. Съставът им има качество и играят доста, тъй че трябваше да се постараем. Бяхме умерено и отбелязахме два гола. Те също имаха положения, само че ние се защитихме отборно, което е най-важното нещо”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР