Ливърпул не може да се конкурира с финансовата мощ на

...
Ливърпул не може да се конкурира с финансовата мощ на
Коментари Харесай

Клоп: Никой не може да се мери със Сити, те могат да правят каквото си искат

Ливърпул не може да се конкурира с финансовата мощност на Манчестър Сити, сподели мениджърът Юрген Клоп, добавяйки, че техните противници от Висшата лига и някои други клубове " могат да вършат каквото желаят ".

Вторият Сити гостува в неделя на Ливърпул в най-интригуващия конфликт от Висшата лига за уикенда. Манчестър има 13 точки пред отбора на Клоп, който е с мач по-малко.

Запитан по какъв начин Ливърпул може да се оправи с тима на Пеп Гуардиола, който завоюва Висшата лига за четвърти път от пет сезона през май, Клоп отговори, че никой не може.
 Юрген Клоп уточни кой е най-хубавият състезател в света
Юрген Клоп уточни кой е най-хубавият състезател в света

Той приказва преди дербито с Ливърпул

" Отговорът няма да ви хареса, а всички към този момент го имате. Никой не може да се мери със Сити. Имат най-хубавия тим в света и разполагат с най-хубавия нападател на пазара. Без значение какво им коства, те просто го вършат.

Знам, че Сити няма да го хареса, никой няма да го хареса, вие зададохте въпроса, само че знаете отговора. Какво прави Ливърпул? Ние не можем да действаме като тях. Не е допустимо ", съобщи Юрген Клоп.

" Има три клуба в международния футбол, които могат да вършат каквото желаят във финансово отношение. Това е законно и всичко, добре, само че те могат да вършат каквото си желаят. Това въобще не е проблем за мен, по този начин е ", добави Клоп.

Той има поради притежателите на Сити от Обединените арабски емирства, мажоритарните такива от Саудитска Арабия на Нюкасъл и тези от Катар на Пари Сен Жермен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР