Ливърпул назначи Йорг Шмадке за нов спортен директор. Това обявиха

...
Ливърпул назначи Йорг Шмадке за нов спортен директор. Това обявиха
Коментари Харесай

Ливърпул назначи за спортен директор Йорг Шмадке

Ливърпул назначи Йорг Шмадке за нов състезателен шеф. Това оповестиха от британския клуб. 59-годишният немец има дълга кариера в Бундеслигата. Той изкара четири сезона като състезателен шеф на, преди да напусне клуба при започване на тази година. Освен това е бил състезателен шеф в Хановер, Кьолн и Алемания Аахен.

Като футболист Шмадке има на Фортуна Дюселдорф, Фрайбург, Байер Леверкузен и Борусия Мьонхенгладбах. Той ще застъпи на новия пост от първи юни, като би трябвало да получи позволение за работа на Острова. Шмадке наследява Джулиън Уорд, който напуща клуба след десетилетие на „ Анфийлд “.

„ Искам да поздравя с добре пристигнал Йорг в Ливърпул, знаейки, че той ще донесе благосъстояние като познания и опит в роля, в която тези качества могат единствено да чу оказват помощ както на него, по този начин и на нас “, съобщи президентът на американския притежател „ Фануей Спортс Грус “ Майк Гордън.

„ Знам, че той е добър човек и умна персона “, изясни треньорът Юрген Клоп. „ Той е доста добър в това, което е правил в Германия. Наистина съумя “, акцентира Клоп. Този сезон Ливърпул приключи на пето място във Висшата лига и не съумя да се класира в Шампионската лига за първи път от седем години насам.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР