Ливърпул най-накрая постигна победа срещу отбор от челото, надвивайки Нюкасъл

...
Ливърпул най-накрая постигна победа срещу отбор от челото, надвивайки Нюкасъл
Коментари Харесай

Ван Дайк: Много се гордея с момчетата

Ливърпул най-сетне реализира победа против тим от челото, надделявайки Нюкасъл като посетител с 0:2 в срещата сред двата тима от 24-ия кръг на Премиър лийг. Защитникът на “мърсисайдци ” Върджил ван Дайк, не скри насладата си от успеха и показа, че е горделив от това, което е постигнал със съотборниците си.

„ Победата беше изцяло заслужена. Очевидно имаше моменти, в които можехме да играем и по-добре, само че съм необикновено удовлетворен от крайния резултат. Много се гордея с момчетата. Този сезон не е елементарен. Допуснахме прекалено много голове - за жалост и това е част от футбола. Нюкасъл има доста качествени играчи, само че ние играхме доста добре и даже можехме да вкараме още два или три гола. Сега ще създадем всичко належащо, с цел да сме подготвени за мача с Реал Мадрид “, разяснява Ван Дайк, представен от BBC.

Срещата сред Ливърпул и Реал Мадрид е на 21 февруари (вторник), като той най-ясно ще отговори на въпроса дали “червените ” са излязли от тежката спортно-техническа рецесия, в която се намират от началото на сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР