Ливърпул направи поредна грешна стъпка в битката за място в

...
Ливърпул направи поредна грешна стъпка в битката за място в
Коментари Харесай

Ливърпул направи куп пропуски и бе наказан от Нюкасъл в края

Ливърпул направи поредна неверна стъпка в борбата за място в Топ 4 във Висшата лига. " Червените " изпуснаха скъпи точки, откакто приключиха наедно 1:1 вкъщи с Нюкасъл. Мърсисайдци водеха в резултата до шестата минута на добавеното време след гол на Мохамед Салах, само че Джо Уилок съумя да възвърне равенството.

Така отборът на Клоп има 54 точки и заема шесто място във краткотрайното класиране. Нюкасъл е 11-и с 36 пункта.

Ливърпул поведе още в 3-ата минута. Дъмет не съумя да почисти топката при центриране на Мане. Салах овладя и с мощен удар под гредата вкара за 1:0.

В 20-ата минута пристигна най-хубавата опция за гостите преди почивката. Лонгстаф се озова зад защитата на мърсисайдци и излезе очи в очи с Алисон, само че стражът на Ливърпул мазета. При последвалия корнер топката се озова във вратата на домакините. Голът обаче беше вярно анулиран, защото трима играчи на " свраките " бяха в засада.
 Снимка 528460
Източник:

В идващите минути Жота пропусна две положителни обстановки за гол. В 37-ата минута Салах се озова самичък против Дубравка, само че не съумя да го преодолее.

Втората част стартира с две отлични благоприятни условия за Нюкасъл, само че Жоелинтон не съумя да вкара.

В 81-ата минута вратарят на " свраките " избави рисков удар на Мане. Така се стигна до 93-ата минута, когато Калъм Уилсън прати топката във вратата. Попадението обаче беше анулирано поради игра с ръка след намесата на ВАР.

Все отново в шестата минута от добавеното време Нюкасъл стигна до гол. Негов създател бе Джо Уилок. Той се разписа след отлична офанзива на гостите.
 Карагър: Собствениците би трябвало да се махнат от Ливърпул, почитателите няма да не помнят
Карагър: Собствениците би трябвало да се махнат от Ливърпул, почитателите няма да не помнят

" Трябва ни нов покупател "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР