Ливърпул нанесе неочаквано разтърсващ удар на Манчестър Юнайтед в голямото

...
Ливърпул нанесе неочаквано разтърсващ удар на Манчестър Юнайтед в голямото
Коментари Харесай

Контра: Как Ливърпул нанесе исторически погром на Манчестър Юнайтед

Ливърпул нанесе ненадейно разтърсващ удар на Манчестър Юнайтед в огромното дерби на британския футбол. Победата със 7:0 сигурно ще бъде записана със златни букви в историята на мърсисайдци и ще остане един от най-болезнените резултати за почитателите на „ алените дяволи “. Как обаче се стигна до това отборът на Юрген Клоп да успее да се активизира и да изиграе най-силния си мач през този сложен сезон точно в огромното дерби, а в същото време тимът на Ерик загар Хаг, който летеше високо в последните месеци, да се срине толкоз шумно? Върху всички тези тематики към историческия дуел на „ Анфийлд “ разсъждават публицистите на Sportal.bg Красимир Гълъбов, Даниел Любимиров и Васил Сумрачки в първата част от новия епизод на „ Контра “. Темата „ Премиър лийг “ продължава с по този начин значимия поврат, до който стигна Арсенал, рутинната победа на Ман Сити, триумфът на Челси и съмненията на Тотнъм.

В Ла Лига Барселона към този момент води с девет точки пред първенеца Реал. Това се случи, откакто каталунците победиха с типичното за тях през този сезон 1:0 Валенсия, а Реал записа второ следващо реми в шампионата в гостуването си на Бетис. И в двата мача имаше по едно доста противоречиво съдийско решение. Доколко реферите повлияха на крайния излаз в двата дуела?

В Италия Наполи позволи едвам втора загуба в шампионата от началото на сезона и първа такава като хазаин. Преднината на партенопеите обаче е 15 точки, тъй че надали отборът на Спалети ще се смути изключително от провалянето от Лацио. Римляните пък за следващ пък акцията през реализираха триумф против тим, забъркан в борбата за челните места. Добрата серия на Милан завърши, а Интер реализира закономерна победа над Лече. Най-голяма стойност обаче имаше триумфът на Рома над намиращия се в добра форма тим на Ювентус. Всички тези резултати още веднъж разместиха позициите на отборите, спорещи за топ 4. Кой от тях ще успее да покаже най-голямо неизменност до края на сезона?

ГЛЕДАЙТЕ НОВИЯ ЕПИЗОД НА „ КОНТРА “!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР