Ливърпул може да получи помощ за последната част от сезона.

...
Ливърпул може да получи помощ за последната част от сезона.
Коментари Харесай

Ливърпул с ново попълнение за финалния щурм

Ливърпул може да получи помощ за последната част от сезона. Халфът Алекс Окслейд-Чембърлейн е на път да се завърне в игра. Това може да се случи още в петък, когато има възможност той да бъде включен в състава за мача на дублиращия отбор на мърсисайдци против Дарби Каунти.

Английският национал получи тежка травма в коляното и не е играл от април 2018 година След дълги месеци на възобновяване 25-годишният футболист се включи към тренировките на тима през февруари. Алекс бе регистриран за дуелите от Шампионската лига и може да играе в шампионата, в който Ливърпул го чака решанш против Байерн (Мюнхен) в Германия след 0:0 в първия мач.

По-важно обаче може да се окаже включването му в срещите от шампионата. След поредност от неуверени изяви тимът на Юрген Клоп изпусна преднината си и към този момент изостава с една точка от миналогодишния първенец Манчестър Сити. В отбора се вижда отмалялост и липса на хрумвания, като най-големите проблеми са в халфовата линия, където Окслейд-Чембърлейн може да се включи на някакъв стадий. След дългото му неявяване не е ясно какъв брой време ще му е нужно да навлезе в оптимална форма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР