Ливърпул може да бъде сполетян от криза с вратарите в

...
Ливърпул може да бъде сполетян от криза с вратарите в
Коментари Харесай

Вратарят на "Ливърпул" е бил контузен от фен, обяви Клоп

Ливърпул " може да бъде сполетян от рецесия с вратарите при започване на сезона, откакто се оказа, че испанецът Адриан е контузен. Това разгласи мениджърът на алените Юрген Клоп преди съботния дуел със " Саутхемптън ".

Испанецът се трансформира в воин по време на мача за Суперкупата на Европа с " Челси ". Адриан избави дузпа на Тами Ейбрахам при наказателните удари и донесе трофея на отбора си. Той се появи като запаса в първия кръг на новия сезон с " Норич ", когато титулярът Алисон получи травма.

" За страдание Адриан има проблем с глезена и не наподобява добре. Вчера беше много издут ", сподели Клоп на конференция.

Оказа се, че контузията е породена от почитател, нахлул на терена да се радва с тима, откакто Адриан улови последната дузпа.
The moment when Adrian got taken out by a pitch invader after the Super Cup. The #LFC keeper is now a doubt for tomorrow’s game at Southampton due to a swollen ankle. https://t.co/P2A2SbSa7m
— James Pearce (@JamesPearceLFC) August 16, 2019

" Знам, че почитателите обичат тима си и претърпяват всеки един мач, всяка обстановка, само че не разбирам по какъв начин такова нещо може да се случи. Доколкото разбрах, той е отишъл да се радва с тима, само че се е подхлъзнал, като е блъснал Адриан тъкмо в глезена. Засега наподобява, че той няма да може да играе в събота ", сподели още Клоп.

През предишния сезон " Ливърпул " имаше най-хубавата отбрана във Висшата лига, като резервира 20 сухи мрежи в 38 мача. С огромен принос за това беше Алисон, който не пропусна нито минута през сезона.

Ако 32-годишният Адриан не може да играе, " Ливърпул " ще би трябвало да употребява своя трети или четвърти вратар. На аварийна пейка в Истанбул алените бяха записали 35-годишният Андрю Лонерган, който през предишния сезон пазеше в Лига 1, както и юношата на клуба Кайомин Келехер, който е единствено на 20 години.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР