Ливърпул изпълни целта си и през следващия сезон отново ще

...
Ливърпул изпълни целта си и през следващия сезон отново ще
Коментари Харесай

Садио Мане прати Ливърпул в Шампионската лига

Ливърпул извърши задачата си и през идващия сезон още веднъж ще играе в Шампионската лига. " Червените " победиха Кристъл Палас вкъщи с 2:0 в мач от последния кръг на Висшата лига. И двата гола за триумфа на мърсисайдци вкара Садио Мане.

Така възпитаниците на Юрген Клоп събраха 69 точки и се възползваха от грешките на Челси и Лестър, с цел да стигнат до бронзовите медали в шампионата. " Орлите " са 14-и с 44 точки.

Кристъл Палас стартира добре срещата и на два пъти Алисон трябваше да се намесва в началните минути.

В 15-ата минута гостите още веднъж бяха доста покрай гола. Александър-Арнолд сгреши с подаването и по този метод изведе Таунзенд самичък против Алисон. Този път стражът не съумя да се намеси, само че топката мина настрана от далечния ъгъл.
 Снимка 532014
Източник:

В 20-ата минута Уилямс от близка отдалеченост с глава стреля над вратата. Последваха два пропуща и на Салах.

В 34-ата минута Садио Мане провали добра офанзива и стреля в ръцете на вратаря. Сенегалецът откри резултата две минути по-късно. Робъртсън центрира от корнер, Рис Уилямс отклони с глава, след което Фирмино опита да си спре топката на далечната греда, като по този метод начин асистира на своя съотборник, който от близко не сбърка.

Голът на успокоението на " алените " пристигна в 74-ата минута. Тогава Салах и Мане комбинираха, а сенегалецът се разписа за 2:0.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР