Ливърпул има сериозен интерес към халфа на Селта Габриел Вейга.

...
Ливърпул има сериозен интерес към халфа на Селта Габриел Вейга.
Коментари Харесай

Ливърпул е готов да плати откупната клауза на Габриел Вейга

Ливърпул има сериозен интерес към халфа на Селта Габриел Вейга. 20-годишният футболист е считан за един от огромните гении в Европа и мърсисайдци не крият, че желаят да го вземат на " Анфийлд ". Според информация на " Апелативен съд ", англичаните даже са подготвени да платят откупната уговорка на играча, която възлиза на 40 милиона евро.

Юрген Клоп обезверено се нуждае от повече дълбочина в халфовата линия, където тимът му изпитва най-сериозни проблеми от началото на сезона. Именно поради това той е насочил взор към Вейга. Младият испанец може да играе както в центъра на терена, по този начин и зад нападателя. Той има 9 гола и 3 асистенции в 25 мача във всички шампионати.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Най-големият проблем пред възможен трансфер на Вейга на " Анфийлд " може да се окаже сериозната конкуренция за подписа му. Освен от Ливърпул, интерес към него има и от Манчестър Юнайтед, Арсенал и даже Реал Мадрид, като нищо чудно да се стигне до трансферна борба за него през лятото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР