Ливърпул има още какво да подобрява в играта си, въпреки

...
Ливърпул има още какво да подобрява в играта си, въпреки
Коментари Харесай

Клоп: Трябва да продължим да се подобряваме

Ливърпул има още какво да усъвършенства в играта си, макар напредъка в последните няколко мача, счита мениджърът Юрген Клоп, представен от " Ройтерс ". Тимът е на седмо място в класирането, като продължава да е променлив във Висшата лига и мъчно стигна до триумфа с 3:2 над Нотингам Форест в мача през уикенда.

Отборът на Клоп е непобеден с последните си 4 мача, а в този момент ще играе против Уест Хям, който се наложи над Борнемут с 4:0 в последния си дуел.

" Трябва да продължим да се подобряваме. Не можем да приказваме за неизменност, откакто сме спечелили два мача, изключително когато си постигнал като последната победа ", сподели Клоп пред репортерите.

" Защитата ни не беше съвършена в последния мач. Трябва да създадем идната стъпка, нужно е да продължим напред ", сподели германецът.
 Ливърпул има съществени планове към Николо Барела
Ливърпул има съществени планове към Николо Барела

Скаутът на британския клуб Пол Голдрик постоянно е посещавал мачовете на " нерадзурите "

" Има доста неща, които можем да харесаме в последните два мача и половина. Това е добър метод да започнеш мач и да го завършиш ", добави той.

Диого Жота вкара 4 гола в последните си два мача, откакто се върна след дълго възобновяване от травма.

" Той е извънреден състезател. След като пристигна в тима, е направил фантастични неща ", сподели още Клоп.

" Диого е доста интелигентен състезател и може да работи да разнообразни позиции. Не е най-високият, само че е огромна опасност във въздуха, като е добър и с двата крайници и е бърз. Имаше тежка травма през сезона, както и преди този момент ", съжалява мениджърът.

Клоп съобщи, че халфът Нали Кейта тренира на омекотен режим, а френският бранител Ибрахима Конате ще премине фитнес тест.

" Ако Уест Хям бяха уволнили Дейвид Мойс (60-годишен), щях да бъда най-възрастният управител във Висшата лига и желаех да го избегна ", пошегува се 55-годишният Клоп.

" Познавам го от седем години, той прави невероятна работа. Виждаме качеството на тима, това е супер сложен мач за нас. Уест Хям е топ, топ тим. Трябва да се готови ", предизвести Диого Жота.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР