Ливърпул има 4 точки преднина на върха в Англия и

...
Ливърпул има 4 точки преднина на върха в Англия и
Коментари Харесай

Играчите на Ливърпул сами избрали програмата за деня

Ливърпул има 4 точки преднина на върха в Англия и навлиза в сгъстения цикъл от мачове около Коледа и Нова година, само че мениджърът Юрген Клоп не счита да постанова стоманен режим. Мърсисайдци ще изиграят три дуела до 3 януари, като на следващия ден стартират против Нюкасъл, а по-късно ще спорят с Арсенал (29 декември) и първенеца Манчестър Сити.

“Оставих футболистите сами да решат по какъв начин да прекарат днешния ден - разкри наставникът пред Sky Sports. - Знаем, че би трябвало да имаме подготовка, само че влязох в състояние и се обърнах към момчетата: “Хайде, кажете ми каква е традицията тук”. Решиха да имаме занятие сутринта, след което всеки ще се прибере в дома си, с цел да си изкарат празника със фамилиите. После късно вечерта отново ще се срещнем в хотела преди дуела с Нюкасъл. Трудно е такова стратегия да се провежда даже при домашен мач, а за посещение да не приказваме. Знам, че доста от хората не осъзнават това, само че състезателите имат дребни деца и по тази причина се опитваме да създадем нещата оптимално комфортни.”

" Another clean sheet! " @GWijnaldum takes us on a tour around the training ground to deliver Christmas gifts to his #LFC teammates.

Enjoy our festive edition of #ThisIsMelwood, presented by @BetVictor. pic.twitter.com/EwzPobGYCF
— Liverpool FC (@LFC) December 24, 2018
Срещата на “Анфийлф” в сряда е от 17:00 часа. Премиър лийг 19 кръг, сряда 26 декември  Ливърпул 17:00предстои  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР