Ливърпул играе при срещу лидера Арсенал в последен сблъсък от

...
Ливърпул играе при срещу лидера Арсенал в последен сблъсък от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул 0:1 Арсенал, Мартинели откри

Ливърпул играе при против водача Арсенал в финален конфликт от 30-ия кръг на британската Висша лига. Габриел Мартинели откри още в осмата минута. Срещата на стадион „ Анфийлд “ може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. 

Мърсисайдци не престават с неприятните през сезона, откакто са в серия от три следващи мача без триумф, което им отрежда осмата позиция с 43 точки, на 13 от четвъртата позиция в битката им за класиране в Шампионската лига следващата година, което наподобява все по-малко евентуално.

В същото време „ артилеристите “ мечтаят за купата. Тимът на Микел Артета води в подреждането с 72 точки, като имат пет преднина пред втория Манчестър Сити. Лондончани победиха в първия мач сред двата отбора с 3:2 по-рано през сезона на „ Емиратс “, само че не са печелили на „ Анфийлд “ от 2012-а година насам.

/ /

Сблъсъкът на " Анфийлд " беше предшестван от минута безмълвие в памет на жертвите от нещастието на „ Хилзбъроу “.

Още преди да е изтекла и минута от срещата гостите от Лондон сътвориха първата обстановка за гол. Габриел Мартинели проби отляво, мина около Трент Александър-Арнолд в наказателното поле и опита удар от дребен ъгъл, само че Андрю Робъртсън го спря. Последва нов шут на Гранит Джака, който обаче също бе блокиран.

Ливърпул отговори в шестата минута, когато Коди Гакпо получи на левия фланг, влезе във вътрешността и стреля от границата на наказателното поле, само че високо над вратата.

LIVE |

0:1 Габриел Мартинели 8'

Висша лига, 30-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

The Reds to take on Arsenal
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР