Ливърпул и Уулвърхемптън играят при резултат 1:0 на Анфийлд в

...
Ливърпул и Уулвърхемптън играят при резултат 1:0 на Анфийлд в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул - Уулвърхемптън 1:0, Ван Дайк откри

Ливърпул и Уулвърхемптън играят при резултат 1:0 на " Анфийлд " в отсрочен мач от 7-ия кръг на Висшата лига.

Още в 3-а минута топката се озова в Стефан Байчетич, който бе в наказателното поле, само че ударът с десния крайник на испанеца не бе задоволително мощен и Жозе Са улови умерено. Секунди по-късно Уулвърхемптън провежда добра офанзива отдясно, след което Раул Хименес центрира в наказателното поле, а след композиция Жоао Моутиньо опита удар, който Алисон отрази.

В 15-а минута Стефан Байчетич извърши тактическо нарушаване и получи жълт картон. В идващите минути нямаше чисти голови положения, като мърсисайдци се опитваха да владеят повече топката и да открият надзор върху мача, само че не създаваха рискови обстановки пред противниковата врата. В 39-а минута Диого Жота пусна прекрасен пас към Дарвин Нунес, който насочи центриране на точката на дузпата с левия крайник, а Харви Елиът връхлетя върху топката, само че ударът с глава на полузащитника мина настрана от лявата греда на Жозе Са.

В добавеното време на първата част Дарвин Нунес смъкна топката с гърди към Харви Елиът, който от границата на наказателното поле не се поколеба незабавно да стреля, само че Жозе Са напряко блестящо избавяне и мазета в корнер. От последвалия ъглов удар още веднъж Нунес бе забъркан, откакто се извиси във въздуха и насочи удар с глава, който прелетя над напречната греда на Уулвс.

В 55-а минута Дарвин Нунес показва добър дрибъл и отклони към Харви Елиът, който стреля от границата на наказателното поле, само че опитът беше слаб и Жозе Са нямаше никакви проблеми да улови. Дарвин Нунес в 66-а минута се ориентира добре в наказателното поле и овладя отскочила топка, преди да забие страховит удар в долния десен ъгъл на вратата - 1:0 за Ливърпул. Попадението обаче бе обсъждано известно време от ВАР, а съдията реши самичък да ревизира обстановката, при което той видя фал на Диого Жота в офанзива и голът бе анулиран.

 

Стартови сформира:

Ливърпул:  1. Алисон, 21. Константинос Цимикас, 4. Върджил ван Дайк, 5. Ибрахима Конате, 66. Трент Александър-Арнолд, 3. Фабиньо, 43. Стефан Байчетич, 19. Харви Елиът, 20. Диого Жота, 28. Дарвин Нунес, 11. Мохамед Салах

Треньор:  Юрген Клоп

The Reds to take on Wolves tonight
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР