Ливърпул и Манчестър Юнайтед водят пред лидера в Ла Лига

...
Ливърпул и Манчестър Юнайтед водят пред лидера в Ла Лига
Коментари Харесай

Ливърпул вече е фаворит за капитана на Уулвърхемптън

Ливърпул и Манчестър Юнайтед водят пред водача в Ла Лига – Барселона, в конкуренцията за подписа на полузащитника на Уулвърхемптън - Рубен Невеш, през идното лято, твърди Football Insider. Португалският национал е подготвен да напусне „ вълците “ след края на сезона, без да има значение дали отборът ще резервира елитния си статут или не, защото търси ново предизвикателство на по-високо равнище.

Барселона желаеха Невеш в последните два трансферни прозореца, само че се счита, че финансовото им положение евентуално ще повлияе на способността им да сключат договорка. 26-годишнит халф е набелязан от испанския гранд като евентуален правоприемник на капитана Серхио Бускетс, който може да напусне клуба в посока Интер Маями през лятото.

Ливърпул обаче също е евентуална дестинация за звездата на „ вълците “, защото мърсисайдци ще вършат съществени промени в средата на терена. Отборът на Юрген Клоп ще се раздели с играчи като Наби Кейта и Алекс Окслейд-Чембърлейн в края на сезона, когато изтичат договорите им, до момента в който бъдещето на ветерана Джеймс Милнър също е под въпрос.

Ман Юнайтед е различен от претендентите за Невеш, откакто мениджърът Ерик загар Хаг продължава с подмладяването на състава. Скот МакТоминей може да напусне клуба след края на акцията, до момента в който Марсел Забицер ще се завърне в Байерн Мюнхен, когато изтече наемът му.

Договорът на Невеш изтича след по-малко от 18 месеца и Уулвс няма да застават на пътя на португалеца това лято, в случай че желае да напусне, изключително, откакто полузащитникът отхвърля да подпише нов договор. Бившият състезател на Порто има 32 мача във всички надпревари като титуляр през този сезон, отбелязвайки пет гола. Невеш, който стана капитан на клуба след напускането на Конър Коуди предишното лято, получава заплата от 50 000 паунда на седмица на „ Молиню “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР