Ливърпул и Манчестър Сити са в края на драматичната си

...
Ливърпул и Манчестър Сити са в края на драматичната си
Коментари Харесай

Уулвс и Брайтън ще се опитат да спечелят, сигурен е Юрген Клоп

Ливърпул и Манчестър Сити са в края на трагичната си битка за купата в Премиър лийг, а последните им противници са надлежно Уулвърхамптън и Брайтън. Преди този финален кръг “гражданите” имат точка преднина, което значи, че при триумф на стадиона на Брайтън ще защитят трофея си. На “Анфийлд” пък би трябвало наложително да надвият “вълците” и да се надяват на издънка на отбора на Джосеп Гуардиола.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп счита, че успехите на тима му и на този на Сити въобще не са сигурни, тъй като съперниците не са за подценяване.

“На край сме в Шампионската лига, само че към момента е мъчно да станем първенци на Англия. Така стоят нещата. Уулвс са упорит противник - демонстрират го през цялата акция. Демонстрираха отличен футбол. Мениджърът им Нуно Еспирито Санто прави изключителна работа, което прави задачата ни доста тежка. По същото време за Брайтън това е последно домакинство, а отборът е цялостен с играчи, които излизат на терена с въодушевление. Искам да кажа, че и Уулвърхамптън, и Брайтън ще се опитат да спечелят”, съобщи Клоп.

Роберто Фирмино сигурно пропуща и тази среща на “червените”, до момента в който има късмет за възобновяване на Анди Робертсън, Джордн Хендерсън и Мохамед Салах.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР