Ливърпул и Интер се очертава да е един от гвоздеите

...
Ливърпул и Интер се очертава да е един от гвоздеите
Коментари Харесай

Юрген Клинсман към бившия си клуб: Не се страхувай, Интер! Ливърпул е просто човек!

Ливърпул и Интер се обрисува да е един от гвоздеите на тазгодишните 1/8-финали в Шампионската лига, само че сензацията би била цялостна, в случай че италианците съумеят да преодолеят недостига от два гола след първата среща. Бившият нападател на „ нерадзурите “ Юрген Клинсман има вяра, че това е допустимо и даде скъп съвет на Симоне Индзаги и хората му.

„ Интер, не трябва да се страхуваш! Ливърпул е просто човек! “, сподели германецът в изявление преди мача за La Gazzetta dello Sport.

Англичаните завоюваха с 0:2 срещата си на „ Джузепе Меаца “ преди две седмици, само че с отпадането на правилото за гол на непознат терен наподобява, че задачата пред Интер е една концепция по-приемлива, колкото и впечатляващо на моменти да наподобява отбора на Юрген Клоп.

„ Харесвам работата на треньора Индзаги и Барела, който ми припомня на Матеуш “, сподели още Клинсман в коментара си за срещата.

Николо Барела обаче няма да вземе присъединяване в срещата, тъй като е осъден. Очаква се Артуро Видал да го замести в центъра на терена, което би трябвало да даде бонус на гостите в печеленето на топката, само че чилиецът има славата на човек с тънки нерви, тъй че не е изключено да забележим драми в полузащитата довечера.

Ливърпул приема Интер на своя „ Анфийлд Роуд “ от 22:0 часа българско време.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР