Ливърпул и Фулъм играят при резултат 2:2 на “Анфийлд. Трент

...
Ливърпул и Фулъм играят при резултат 2:2 на “Анфийлд. Трент
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул - Фулъм 2:2, брилянтни голове на Анфийлд

Ливърпул и Фулъм играят при резултат 2:2 на “Анфийлд ”. Трент Александър-Арнолд откри резултата в 20-ата минута, а Хари Уилсън изравни пет минути по-късно. Алексис Мак Алистър още веднъж даде преднина на домакините след приказен гол в 38-ата минута, само че в самия завършек на полувремето лондончани изравниха с попадение на Тете.

Мърсисайдци стартираха нападателно и още в третата минута Лено трябваше да отразява удар на Диас. Домакините имаха огромно преимущество по повод владеенето на топката. В осмата минута Салах прати топката в мрежата, само че попадение нямаше заради засада. В тази обстановка вратарят на лондончани остана на тревата след конфликт с Диас. Германецът трябваше да получава здравна помощ няколко минути, като продължи играта с превръзка на главата.

Ливърпул поведе в 20-ата минута след ослепително осъществяване на фал от страна на Трент Александър-Арнолд, който прати топката в горния ляв ъгъл на Лено.

Гостите бяха сложени под напън и изглеждаха комплицирани. Те обаче съумяха бързо да изравнят и то посредством някогашен състезател на мърсисайдци. Хари Уилсън се възползва от ниско центриране на Робинсън и отклони топката към вратата - 1:1.

 

Попадението вдъхна известна убеденост на “котиджърс ” и в идващия интервал те по-успешно се справяха с офанзивите на противника. Лондончани започнаха и по-често да поглеждат към вратата на Келъхър, въпреки и без необикновен триумф. Ливърпул си върна преднината в 39-ата минута след втори превъзходен гол. Мак Алистър получи пространство да напредне и с приказен удар от много сериозна отдалеченост преодоля Лено - 2:1.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР