Ливърпул и Челси са сред редицата клубове, които продължават да

...
Ливърпул и Челси са сред редицата клубове, които продължават да
Коментари Харесай

Ливърпул и Челси не се отказват от звезда на Брайтън

Ливърпул и Челси са измежду редицата клубове, които не престават да наблюдават обстановката с халфа на Брайтън Мойсес Кайседо, написа Sky Sports. Еквадорецът има още две години и половина от контракта си с „ чайките “, които са наясно с интереса към звездата си.

Дуото от Висшата лига си набеляза Кайседо след впечатляващото му представяне с Еквадор на Световното състезание в Катар. Брайтън обаче няма желание да се разделя с 21-годишния футболист през януари и не е под напън да го продава, защото договорът му с клуба от южна Англия е до 2025-а година.

Кайседо стартира от първата минута и в трите мача на Еквадор на Мондиала, като означи попадение при провалянето с 1:2 от Сенегал, само че отборът му не съумя да се класира за елиминационната фаза.

Брайтън притегли Кайседо от Индепендиенте дел Вале за 5 милиона паунда през февруари 2021-а година, когато актуалният управител на Челси Греъм Потър беше отпред на „ чайките “. Английският експерт има интерес да се събере още веднъж с някогашния си подопечен, до момента в който мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, желае да вземе нов полузащитник, с който да укрепи проблематичната си халфова линия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР