Ливърпул и Байерн (Мюнхен) не успяха да излъчат победител в

...
Ливърпул и Байерн (Мюнхен) не успяха да излъчат победител в
Коментари Харесай

Ливърпул и Байерн без гол на Анфийлд

" Ливърпул " и " Байерн " (Мюнхен) не съумяха да излъчат победител в първия конфликт между тях от 1/8-финала в Шампионската лига. Срещата на " Анфийлд " предложи здрава борба по целия терен, само че малко зрелищни моменти и никакви голове - 0:0.

Домакините повече търсеха триумфа, само че баварците действаха чудесно в отбрана и не позволиха съвсем никакви рискове пред Мануел Нойер. В същото време обаче немският първенец още веднъж не съумя да означи първия си гол на " Анфийлд " в четвъртото си посещение на Ливърпул в Европа.

Ливърпул към този момент 20 следващи мача е без загуба на " Анфийлд " в евротурнирите. Така всичко в този конфликт ще бъде решено в реванша на " Алианц Арена " в Мюнхен.

Лион и Барселона приключиха 0:0 в първия 1/8-финален мач между тях от Шампионската лига и останаха непобедени през този сезон в шампионата. Всичко в този конфликт следва да се реши на реванша на 13 март на " Камп Ноу ", като резултатът оставя открити всички благоприятни условия. И двата отбора имаха своите благоприятни условия да измъкнат успеха. През първото полувреме гредата избави Барселона, а през втората част стражът на домакините Антони Лопеш на няколко пъти отчая нападателите на каталунците. /Радио Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР