Ливърпул и Арсенал се канят да влязат в сериозен трансферен

...
Ливърпул и Арсенал се канят да влязат в сериозен трансферен
Коментари Харесай

Здрав дуел по оста Ливърпул-Арсенал за немски плеймейкър

Ливърпул и Арсенал се канят да влязат в сериозен трансферен спор по отношение на племейкъра Максимилиан Майер, който ще напусне Шалке 04 след края на сезона.

Ливърпул още веднъж ще налази ПСЖ поради немец

Както е известно, договорът на 22-годишния състезател с „ кралско сините” изтича в края на сезона. Той отхвърли няколко оферти за подновяването му, с което си навлече недоволството на огромна част от почитателите на клуба.

И Ливърпул, и Арсенал ще се оглеждат за попълнения, с които да подсилят халфовите си линии. Мърсисайдци към този момент уредиха прехвърлянето на Наби Кейта от Република България Лайпциг, само че в това време са под угрозата да изгубят Емре Джан, чийто договор също е до 30 юни. Германският национал попада в полезрението на Реал Мадрид и Ювентус, като към момента не е оповестил твърдо окончателното си решение. „ Топчиите” са изправени пред подобен проблем с Джак Уилшър, който нежелае да възобнови изтичащия си договор при изискванията, които клубът му предлага.

Поредният топ гений на Шалке отхвърли да възобнови контракта си

По-рано се говореше, че Барселона също демонстрира интерес към Макс Майер, само че след това каталунският гранд реши, че няма смисъл да преследва техничния немец.

Въпреки своята относително нежна възраст Майер може да се похвали със 191 мача за първия тим на Шалке, в които е отбелязал 22 гола и е дал 24 асистенции.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР