Ливърпул е влязъл в дискусии с Фулъм за евентуална сделка

...
Ливърпул е влязъл в дискусии с Фулъм за евентуална сделка
Коментари Харесай

Ливърпул заздравява защитата с правещ фурор за Фулъм

Ливърпул е влезнал в полемики с Фулъм за възможна договорка с левия бек на „ котиджърс “ Антони Робинсън през идния трансферен прозорец. Новината пристигна от пресата в Англия, откакто „ алените “ имат съществени проблеми в лявата зона на отбраната.

Това стана факт, откакто с травми са Анди Робъртсън и Костас Цимикас и по този начин Джо Гомес стартира да се подвизава в тази зона от терена.

26-годишният защитник подписа контракт с Фулъм през лятото за пет години с оглед чудесната си форма за лоноднчани, а през този сезон има три гола в 18 мача. Все отново информациите гласят, че Робинсън е податлив да премине на „ Анфийлд “, само че в този момент предстоят диалози на равнище клубове.

Друг вид за Ливърпул е да върне 21-годишния уелски младок Оуен Бек, който играе чартърен във ФК Дънди. Бек играе мощно за шотландския отбор, а мениджърът Тони Дохърти удостовери, че Ливърпул е влезнал в контакт и с тях той да се върне през зимата от наема.

„ По средата на полемиките сме, само че към момента няма последна сделка. Всички страни са удовлетворени от наема на Оуен в Дънди, тъй че ще забележим какво ще стане “, заключи мениджърът на шотландците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР