Ливърпул е проявил първи интерес към настоящата звезда на Реал

...
Ливърпул е проявил първи интерес към настоящата звезда на Реал
Коментари Харесай

Първата оферта към Родриго била от Ливърпул

Ливърпул е показал първи интерес към актуалната звезда на Реал Мадрид Родриго, когато футболистът е бил единствено на 16 години, призна неговият сътрудник Ник Аркури. Той добави, че Юрген Клоп персонално е летял до Южна Америка, с цел да следи нападателя.

Родриго е считан отдавна за един от най-обещаващите гении в света и даже завоюва премията на " Гол " за най-хубав млад футболист през тази година. Преди него това направиха още Джейдън Санчо и Джанлуиджи Донарума.

" Когато Родриго стана на 16 и подписа първия си професионален контракт със Сантос, с мен се свърза шеф на Ливърпул. Той ми изясни, че Клоп към този момент познава футболиста, гледал е записи и даже е посетил Бразилия, с цел да го гледа онлайн. Отворил е YouTube, написал е " гении от Бразилия " и е гледал Родриго като доста дребен. След това е пътувал до Бразилия и го е харесал ", сподели сътрудникът на футболиста на Реал.

" Свързаха се с мен, а шефът на Ливърпул искаше Родриго да е първият му трансфер. Аз пътувах до Англия и по-късно предадох предлагането на Модесто (президента на Сантос), само че той не го одобри. Това въпреки всичко беше първата оферта за него - от Ливърпул, на 16 години ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР