Ливърпул е приключил с летните трансфери, твърди мениджърът на отбора

...
Ливърпул е приключил с летните трансфери, твърди мениджърът на отбора
Коментари Харесай

Клоп: Ливърпул приключи с трансферите за това лято

Ливърпул е завършил с летните прехвърляния, твърди мениджърът на тима Юрген Клоп. Германският експерт изясни, че Тиаго Алкантара, Диого Жота и Костас Цимикас дават задоволителна дълбочина в състава му, а нови попълнения може да има единствено при непредвидена серия от травми в околните дни.

Към момента проблемите на Клоп са свързани с центъра на отбраната, откакто Фабиньо игра до Върджил ван Дайк при 2:0 против Челси, а младежът Рис Уилямс зае мястото му при 7:2 против Линкълн за Купата на Лигата. Причина са травмите на Жоел Матип и Джо Гомес.

" Не чакам нещо фрапантно. Имаме добра дълбочина в центъра, имаме три трима от най-високо равнище и младоци зад тях. Фабиньо също служи в тази зона на терена ", сподели Клоп на конференция преди мача с Арсенал.

" Да, трима се контузиха в границите на няколко дни и това в никакъв случай не е прелестно, само че сходни неща не се поправят просто с прехвърляния. Не е допустимо да се направи и не мисля даже да опитвам. Ако не се случи някоя огромна покруса в околните дни, надали ще ни бъде нужно да привличаме някого. Ако обстановката се резервира като в този момент, то прехвърляния няма да ни бъдат нужни.

" Като цяло ситуацията сега е положително. Нямам концепция какво ще се случи по отношение на изходящите прехвърляния обаче. Ще забележим ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР