Ливърпул е предприел късни ходове по привличането на централния защитник

...
Ливърпул е предприел късни ходове по привличането на централния защитник
Коментари Харесай

Ливърпул с късна инвазия за подписа на Бен Дейвис

Ливърпул е подхванал късни ходове по привличането на централния бранител на Престън Норт Енд Бен Дейвис, настояват медиите в Англия.

Според публицист Кейт Андрюс с прехвърлянето на Дейвис на „ Анфийлд” има доста сходства към договорката на нигериеца Одион Игало в Манчестър Юнайтед предходната зима.

Същевременно мениджърът на Селтик Нийл Ленън разяснява на своя конференция, че „ детелините” са били надлъгани от Ливърпул в борбата за Дейвис. Шотландският гранд е следял бранителя в дълъг интервал от време и даже е имал джука сделка той да премине на „ Селтик Парк”, но комплицираната обстановка в отбранителната линия на британския първенец е форсирало диалозите с Престън за подписа на халфа.

Официална вест от клубовете няма, като Ливърпул е в търсене на най-малко двама нови централни бранители до края на зимния трансферен пазар, като главният конкурент на британския първенец в този миг е времето. Трансферният прозорец в Англия затваря в 01:00 часа българско време.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР