Ливърпул е предложил 55.5 милиона паунда за лявото крило на

...
Ливърпул е предложил 55.5 милиона паунда за лявото крило на
Коментари Харесай

"Ливърпул" е предложил 55.5 млн. паунда за Тома Лемар от "Монако"

" Ливърпул " е предложил 55.5 милиона паунда за лявото крило на " Монако " Тома Лемар, твърди " Скай спортс ". Според информацията алените работят по намирането на първокласен футболист на поста на Филипе Коутиньо, който е покрай трансфер в " Барселона ".

Интересът на " Ливърпул " към Лемар дава зелена светлина за трансфер на Коутиньо в " Барселона ". Бразилецът подаде молба за трансфер, само че мърсисайдци не желаят да се разделят с него. Червените към този момент отхвърлиха три предложения от каталунците, най-високата от които беше на стойност 125 милиона евро.

Лемар имаше значима роля за шампионската купа в Лига 1 и достигането до полуфинал в Шампионската лига през предишния сезон. Той изигра 55 мача във всички шампионати, в които записа 14 гола и 17 асистенции.

Монегаските към този момент отхвърлиха 30 милиона паунда от " Арсенал " за 21-годишния полузащитник. Интерес към него има и от " Барселона ", който през днешния ден показа Осман Дембеле. Каталунците заплатиха 105 милиона евро на " Борусия " (Дортмунд), като сумата може да нарасне до 135 милиона според от представянето на футболиста.

 Османи Дембеле беше показан през днешния ден на
© Reuters

Османи Дембеле беше показан през днешния ден на " Камп ноу ". Французинът взе фланелката с №11, която за последно носи Неймар

Звездата на " Монако " Килиан Мбапе е интензивно свързван с трансфер в " Пари сен жермен ". Според френският вестник " Екип " 18-годишният французин ще бъде притеглен чартърен, а след година ПСЖ ще заплати 180 милиона евро на монегаските. С този ход парижани ще заобиколят финансовия феърплей, откакто при започване на август заплатиха 222 милиона евро на " Барселона " за Неймар.

Мбапе е в спор с треньора Леонардо Жардим поради желанието си да си тръгне. Той остана запаса при разгромната победа на " Монако " с 6:1 против " Марсилия " в неделя.

" Монако " към този момент се раздели с трима от титулярите си от миналогодишната акция. Бенджамин Менди и Бернардо Силва минаха в " Манчестър сити " надлежно за 57.5 и 50 млн. евро, а Тиемуe Бакайоко беше платен от " Челси " за 40 млн. евро.

 Килиан Мбапе остана запаса за
© Reuters

Килиан Мбапе остана запаса за " Монако " против " Марсилия " в неделя. Той е в спор с треньора Леонардо Жардим поради желанието на френския нападател да премине в ПСЖ
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР