Ливърпул е отправил шокираща оферта на стойност 86,5 милиона паунда

...
Ливърпул е отправил шокираща оферта на стойност 86,5 милиона паунда
Коментари Харесай

Ливърпул отправил шокираща оферта за халф на Реал Мадрид

Ливърпул е отправил шокираща оферта на стойност 86,5 милиона паунда за халфа на Реал Мадрид Федерико Велверде, оповестяват “Дейли Мейл ” и “Диарио Апелативен съд ”. Това се е случило в последните дни на трансферния прозорец, когато мърсисайдци незабавно търсеха попълнения в средата на терена, откакто изпаднаха в мъчно състояние след травмите на Джордан Хендерсън, Наби Кейта, Фабио Карвальо, Тиаго Алкантара, Къртис Джоунс и Алекс Окслейд-Чембърлейн. 
 Роби Фаулър уточни допустима причина за компликациите на Ливърпул Роби Фаулър уточни допустима причина за компликациите на Ливърпул
Офертата обаче е била бързо отхвърлена, въпреки че сходен трансфер би направил Велверде втория най-скъп напускащ “Сантиаго Бернабеу ” след прекосяването на Кристиано Роналдо в Ювентус. 24-годишният състезател се трансформира в една от основните фигури в състава на Карло Анчелоти, който доста разчита на играча. Освен това “лос бланкос ” не са желали да се разделят с втори състезател в тази зона след напускането на Каземиро, който мина в Манчестър Юнайтед ни по-рано.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР