Ливърпул е отправил първа оферта за полузащитника на Селта Виго

...
Ливърпул е отправил първа оферта за полузащитника на Селта Виго
Коментари Харесай

Ливърпул направи оферта на Селта за халф

Ливърпул е отправил първа оферта за полузащитника на Селта Виго Габри Вейга, като мениджърът Юрген Клоп продължава да желае да укрепи своята халфова линия това лято. „ Червените “ най-вероятно ще пратят трето предложение и за Ромео Лавия от Саутхемптън, откакто предходната седмица „ светците “ отхвърлиха първите две предложения на мърсисайдци.
Лавия остава приоритет за Клоп, само че също по този начин се загатва, че германецът има предпочитание да придобие услугите и на Вейга. Според Deportes COPE Galicia, Ливърпул е изпратил оферта от 21,5 милиона паунда за Вейга, която е надалеч под откупната му клауз от 34,4 милиона паунда.
Испанското издание твърди, че Ливърпул има намерение да подписа по-евтина договорка, като концепцията да го даде чартърен назад в испанския отбор за новия сезон. Съобщава се, че Пари Сен Жермен и Челси също се интересуват от 21-годишния полузащитник и са подготвени да платят клаузата му.

Въпреки това, опцията Вейга да бъде арестуван за още един сезон може да бъде привлекателно предложение за Селта. Президентът на клуба - Карлос Моурино, към този момент даде да се разбере, че няма да пусне играча, в случай че клаузата му за откупуване не бъде платена.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР