Ливърпул е отхвърлил и третата оферта на Барселона за звездата

...
Ливърпул е отхвърлил и третата оферта на Барселона за звездата
Коментари Харесай

Ливърпул за пореден път отсвири Барса

Ливърпул е отхвърлил и третата оферта на Барселона за звездата на алените Филипе Коутиньо. Това осведоми "Sky Sports ". Според медията от Барса са предложили на англичаните за Коутиньо 85 милиона евро плюс още 15 000 000 под формата на разнообразни бонуси.

Шефовете на Ливърпул обаче изрично са отрязали каталунците, като това е трети техен негативен отговор за сходен трансфер. Първите две оферти на Барса бяха надлежно за 72 и 80 милиона лири, които също бяха хвърлени в коша.

Преди дни El Mundo Deportivo разгласи, че Ливърпул желае твърдо най-малко 110 млн. евро за Коутиньо и няма да отстъпи от желаната цена.

От своя страна Филипе изрази предпочитание да заиграе в Барса, само че това ще стане факт единствено, в случай че каталунците извадят желаната от алените сума. Именно Коутиньо е огромната трансферна цел на испанския вицешампион и управлението на клуба вижда в негово лице идеалния правоприемник на Неймар. Играчът сега се възвръща от лека контузия и ще пропусне старта на сезона против Уотфорд в събота.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР