Ливърпул е като дом за Алисон Бекер, който се чувства

...
Ливърпул е като дом за Алисон Бекер, който се чувства
Коментари Харесай

Алисон Бекер: Чувствам се като у дома си в Ливърпул

Ливърпул е като дом за Алисон Бекер, който се усеща изцяло пригоден и благополучен в Мърсисайд както на терена, по този начин и отвън него. Бразилският вратар е с съществена роля за триумфите на " алените " през сегашния сезон, откакто изигра 39 мача в шампионата и Шампионската лига, в които позволи 26 гола и записа 20 " сухи мрежи ".

" Приемам постоянно уроци по британски език. Едно от най-трудните неща за мен първоначално обаче беше акцентът. Не английският, а този в Ливърпул. Вече се оправям с това, разбирам хората и мога да приказвам по-свободно с моите съотборници, което е извънредно значимо ", съобщи бразилецът в изявление за формалното клубно списание.

" Всички в тима са значими за мен, освен бразилците. Разбира се, Роберто Фирмино към този момент бе тук, а след това пристигна и Фабиньо, само че аз усещам всички близки. Това важи и за тези от Англия, и за останалите чужденци. Радвам се, че имаме мощни и качествени футболисти, само че най-важното нещо за мен е отборният дух ", добави бразилецът.

" Вече се усещам като вкъщи си тук. Домът е там, където е сърцето и фамилията ти. Моето е тук, пребивавам с щерка ми и жена ми, а също така родителите ми ни посещават, когато изискат. Брат ми живее в Португалия, която не е надалеч, тъй че и той идва от време на време. Това оказва помощ, когато ми липсват. Да, липсват ми доста неща и от Бразилия, само че тук бях признат като вкъщи си и се усещам тъкмо по този метод ", продължи Алисон.

" Целият тим ме одобри чудесно. Феновете също, както и треньорското управление, тъй че аз съм благополучен в Ливърпул ", приключи бразилският национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР