Ливърпул е фаворит в осминафиналния сблъсък от Шампионската лига срещу

...
Ливърпул е фаворит в осминафиналния сблъсък от Шампионската лига срещу
Коментари Харесай

Ливърпул играе страхотно и е фаворит срещу нас, смята Кимих

Ливърпул е любимец в осминафиналния конфликт от Шампионската лига против Байерн (Мюнхен). На това мнение е бранителят на баварците Йошуа Кимих. Според немския национал неналичието на неизменност в представянето на мюнхенци може да натежи съществено в интерес на британския клуб, изключително поради положителната форма на противника от началото на сезона.

" Ливърпул е любимец. Те имат единствено една загуба в шампионата за целия сезон и са позволили едвам 15 гола. Играят ужасно, доста положителни са в отбрана, а нападението им е необикновено. Освен това имат доста скорост и са доста здрави в единоборствата. Със сигурност няма да ни бъде елементарно против тях ", сподели Кимих преди мача на " Анфийлд " във вторник.

Suited and booted. Boss tha' #packmas #UCL #LFCFCB pic.twitter.com/1kMm57WTck
— FC Bayern English (@FCBayernEN) February 18, 2019
" В същото време при нас липсва неизменност. Трябва да подобрим стила си на игра, с цел да може да се съпоставяме още веднъж с най-хубавите в Европа ", сподели още немският национал.

Байерн не е достигал до финала в Шампионската лига от сезон 2012/13, когато победи Борусия (Дортмунд). Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 19 февруари  Ливърпул 22:00предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР