Ливърпул е домакин на Уест Хем в последния осминафинален сблъсък

...
Ливърпул е домакин на Уест Хем в последния осминафинален сблъсък
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул – Уест Хем

Ливърпул е хазаин на Уест Хем в последния осминафинален конфликт от шампионата за Купата на лигата в Англия.

Победителят от срещата на „ Анфийлд “ ще се причисли към към този момент класиралите се за идната фаза тимове на Фулъм, Мидълзбро и Челси.

Победната серия на домакините у дома, почнала още при започване на сезона и то във всички шампионати, завърши в неделя, когато Ливърпул не съумя да завоюва дербито с Манчестър Юнайтед.

Рекордната посещаемост и отварянето на новите трибуни на „ Анфийлд “ не можаха да оказват помощ на мърсисайдци да отбележат един от общо 34-те удара, които нанесоха към вратата, тъй че в този момент отборът на Юрген Клоп ще опита да се върне на победния път.

Уест Хем победи на нула Фрайбург и Уулвърхемптън през предходната седмица, само че загуби с 0:5 от Фулъм последната си аудиенция и се намира в поредност от 4 провали против своя прославен противник.

Дали серията ще продължи, следва да разберем от срещата, която започва в 22:00 часа и е директно в ефира на Диема спорт 2.

Novsport.com ще наблюдава развиването на резултата в действително време, до момента в който нашите гости могат да гледат.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

ЛИВЪРПУЛ : Келъхър, Джо Гомес, Куанса, Ван Дайк (к), Цимикас, Ендо, Къртис Джоунс, Собослай, Харви Елиът, Гакпо, Дарвин Нунес;

Мениджър: Юрген Клоп;

УЕСТ ХЕМ : Ареола, Цоуфал, Огбона (к), Мавропанос, Джонсън, Алварес, Соучек, Форналс, Кудус, Бенрама, Боуен;

Мениджър: Дейвид Мойс.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР