Ливърпул без Клайн и Ловрен срещу Борнемут, Мане остава под

...
Ливърпул без Клайн и Ловрен срещу Борнемут, Мане остава под
Коментари Харесай

Ливърпул без Клайн и Ловрен срещу Борнемут, Мане остава под въпрос

Ливърпул без Клайн и Ловрен против Борнемут, Мане остава под въпрос
Отборът на Ливърпул няма да може да разчита на Натаниъл Клайн и Деян Ловрен за идния конфликт с Борнемут, до момента в който Садио Мане остава под въпрос за мърсисайдци. Проблемите с контузени пред мениджъра Юрген Клоп се усилиха, откакто стана ясно, че централният бранител Джо Гомес ще пропусне идващите шест седмици, откакто получи фрактура на глезена в дуела с Бърнли от междинния кръг във Висшата лига.

,,Той няма да е разполагаем “, показа немският ментор за Ловрен.,,Деян е със разтърсване и към момента не е възобновен. Клайн е отвън игра от две седмици. Не е нещо съществено, само че не тренира с нас, по тази причина няма да разчитаме и на него против Борнемут “, добави Клоп.

Нападателят Мане също евентуално ще пропусне гостуването на,,черешките “ заради рана на крайници, получена по време на градското дерби с Евертън.,,Садио стартира последователно да тренира, само че надали ще бъде подготвен за мача. Надявам се да премине фитнестеста, който му изготвихме през днешния ден “, приключи Клоп. Ливърпул заема втора позиция във краткотрайното класиране и е на две точки от водача Манчестър Сити. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР