Ливърпул 2 : 0 Виляреал 62′ Джовани Ло Селсо получава

...
Ливърпул 2 : 0 Виляреал 62′ Джовани Ло Селсо получава
Коментари Харесай

Ливърпул - Виляреал 2:0, бърз втори гол за мърсисайдци


Ливърпул

2: 0

Виляреал
 62′
Джовани Ло Селсо получава жълт картон.
59′  Снимка 572061
Източник:
55′
ГООЛ ЗА ЛИВЪРПУЛ!! 2:0!! МАНЕ! След като към този момент бяха намерили дупка в испанския " бетон ", за хората на Клоп беше лесна задача да удвоят преднината си единствено 120 секунди по-късно. Мо Салах насочи извеждащ пас сред краката на Торес за Садио Мане. Нападателят изпревари пробващия се да го блокира Рули и под плонжа на аржентинеца направи 2:0.
52′
АВТОГОЛ НА ЕСТУПИНЯН! Най-сетне разумното в този първи полуфинал се случи в 52-ата минута. " Червените " разпростряха своя офанзива по цялото продължение на терена. Капитанът Хендерсън реши да центрира, а за негово благополучие топката се отклони в крайници на Еступинян и влетя повече от изненадващо в мрежа на Рули.
50′
ОТМЕНИХА ГОЛ НА ФАБИНЬО! За малко " алените " изпитаха насладата от гола в 50-ата. Авторът на попадението Фабиньо обаче нямаше време даже да приема поздравления, тъй като ясно се видя по какъв начин асистиралия му Ван Дайк е в състояние на засада.
48′  Снимка 572060
Източник:
47′
КЪСМЕТ ЗА ВИЛЯРЕАЛ! Подновяването на играта можеше да донесе повече от любопитен миг. Салах насочи остро центриране, а Пау Торес подложи главата си, с цел да отклони застрашително към своята врата. Рули въпреки всичко бе заел добра позиция и улови.
47′
Футболист на Виляреал получава жълт картон. Това е Еступинян .
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
 Снимка 572059
Източник:
45+1′
ПОЧИВКА!
41′
ГРЕДА ЗА ЛИВЪРПУЛ! След като възпитаниците на Юрген Клоп имаха проблеми с това да завладяват вратата на " жълтата подводница " по общоприетия метод, Тиаго реши да рискува с мощен шут от далечна отдалеченост. " Бомбата " срещна страничната греда на протегналия се оптимално Херонимо Рули.
35′  Снимка 572058
Източник:
32′
МНОГО БЛИЗО! Садио Мане продължи да бъде най-опасният футболист на Ливърпул от началото на срещата. Виляреал извади шанс и в 32-ата минута, откакто африканецът шутира от границата на наказателното поле, само че след контакт на кълбото с Раул Албиол, то мина в рискова непосредственост до страничния дирек на Рули.
31′
Първо публично предизвестие в мача. Получава го Върджил ван Дайк.
26′
Мохамед Салах опитва нещо ексцентрично в 26-ата минута, когато без видимост и подготовка, звездата на Ливърпул насочи мощен изстрел, минал малко над горната греда.
23′  Снимка 572057
Източник:
22′
Капитанът на домакините Джордан Хендерсън самичък изненада себе си с нещо приблизително сред удар и центриране, което не затрудни заелия позиция компактно до своята странична греда Херонимо Рули.
12′
МАНЕ! " Червените " звезди - Салах и Мане разиграха чудесно между тях в 12-ата минута. Тогава египтянинът хвърли пас зад тила на защитата за Садио, само че последвалият му удар с глава не беше от допустимо най-хубаво качество.
9′  Снимка 572055
Източник:
7′
Липса на централизация попречи на мърсисайдци да доближат до гол в 7-ата минута. Ибрахима Конте скочи най-високо при корнер, а насочването му с глава стигна до Мане. Сенегалецът обаче не очакваше сходен процес на събитията и не съумя да шутира от близко.
3′
Ливърпул показва, че ще бъде задоволително нападателен в офанзива още от първата минута. Виляреал също не изневери на стила си и стартира внимателно историческото си посещение на " Анфийлд ".
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
 Снимка 572056
Източник:
Състав 1 Алисон Бекер 13. Херонимо Рули 3. Фабиньо 12. Первис Еступинян 4. Върджил ван Дайк 4. Пау Торес 5. Ибрахима Конате 3. Раул Албиол – капитан 6. Тиаго Алкантара 8. Хуан Фойт 10. Садио Мане 5. Дани Парехо 11. Мохамед Салах 6. Етиен Капу 14. Джордън Хендерсън - капитан 19. Франсис Коклен 23. Луис Диас 11. Саму Чуквуезе 26. Анди Робъртсън 17. Джовани Ло Селсо 66. Трент Александър-Арнолд 15. Арно Данджума Треньор Юрген Клоп Унай Емери Резерви 13. Адриан 1 Серхио Асенхо 62. Каиомин Келъхър 35. Филип Йоргенсен 7. Джеймс Милнър 2. Марио Гаспар 8. Наби Кейта 9. Пако Алкасер 12. Джо Гомес 10. Висенте Ибора 15. Алекс Окслейд-Чембърлейн 14. Ману Тригерос 18. Такуми Минамино 16. Булай Диа 20. Диого Жота 20. Рубен Пеня 27. Дивок Ориги 22. Аиса Манди 32. Жоел Матип 23. Мой Гомес 46. Рис Уилямс 24. Алфонсо Педраса 67. Харви Елиът 25. Серж Орие
Ливърпул приема сензацията Виляреал в първи мач от полуфиналите на Шампионската лига. Двубоят на " Анфийлд " е от 22:00 часа, а мърсисайдци са в ролята на безспорен любимец. Мнозина предсказват, че на финала тимът на Юрген Клоп ще се изправи против огромния си противник за купата във Висшата лига Манчестър Сити, само че Виляреал сигурно има други проекти. " Жълтата подводница " се потвърди като палач на колоси и към този момент взе скалповете на Ювентус и Байерн (Мюнхен).

Срещу баварците съставът на Унай Емери показва, че може да играе преобладаващ футбол и заслужаваше да завоюва с повече от 1:0 на своя " Естадио де ла Серамика ". В реванша пък испанците се защитаваха невъзмутимо и търпеливо дочакаха момента, в който със смъртоносна контра да повалят мюнхенския гранд.

Ливърпул имаше по-лесна задача против Бенфика. " Червените " значително взеха решение нещата в своя изгода още в Лисабон, откакто се постановиха с 3:1. В реванша Клоп си разреши да спести силите на част от титулярите и дуелът приключи 3:3. По този метод отборът продължава да има действителни шансове да финишира сезона с 4 трофея.
 Ливърпул и Палас ще играят контрола в екзотична дестинация
Ливърпул и Палас ще играят контрола в екзотична дестинация

Ето по кое време

Впечатляващ е фактът, че Виляреал записа три победи и тъждество в последните си 4 мача на непознат терен в Шампионската лига. Отборът обаче отпадна от британски противник в единствения случай, в който стигна до полуфинал в шампионата. През сезона 2005/06 " жълтата подводница " срещна на крачка от финала Арсенал и загуби с общ резултат 0:1.

Роберто Фирмино е под въпрос за Ливърпул, само че даже да беше в оптимална кондиция, бразилецът надали щеше да е титуляр. Атаката ще водят Мохамед Салах, Садио Мане и Луис Диас, а на пейката ще останат Дивок Ориги и Диого Жота. В центъра на отбраната Вирджил ван Дайк ще си партнира с Ибрахима Конате, който се разписа и в двата четвъртфинални конфликта с Бенфика. Тримата в средата на терена най-вероятно ще са Джордан Хендерсън, Фабиньо и Тиаго Алкантара.

Виляреал ще дойде без някогашния бранител на Ливърпул Алберто Морено, а най-вероятно ще липсва и Жерард Морено. Франсис Коклен възобнови тренировки с отбора и се чака да стартира от първата минута. Единствената алтернатива пред Унай Емери е кой всред Чуквуезе и Йереми Пино да започва до Арно Данжума в нахлуване.

Ливърпул и Виляреал имат два мача между тях в евротурнирите през 2016 година. Те бяха противници на полуфиналите в Лига Европа, като испанците се постановиха с 1:0 вкъщи, само че изгубиха с 0:3 на " Анфийлд ". Във финала Ливърпул загуби от Севиля на Емери и в този момент Клоп може да вземе реванш.
 Клоп: Всички в Ливърпул обичат Ориги
Клоп: Всички в Ливърпул обичат Ориги

" Всички влизат с вярната конфигурация "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР