Ливанският служебен премиер Наджиб Микати заяви, че работи по това

...
Ливанският служебен премиер Наджиб Микати заяви, че работи по това
Коментари Харесай

Ливанският служебен премиер: Работим Ливан да не се включва във войната Хамас - Израел

Ливанският длъжностен министър председател Наджиб Микати съобщи, че работи по това да подсигурява, че Ливан няма да се включи във войната сред " Хамас " и Израел, макар че " Хизбула " и Израел се обстрелват един различен през общата им граница, съобщи Националната новинарска организация на Ливан (ННА).

" Изпълнявам дълга си, с цел да предотвратя влизането на Ливан във войната ", която бушува на юг, сподели Микати в изявление за Агенция Франс Прес. Той също по този начин добави, че страната му   " е в окото на бурята ".

Служебният министър председател няма " явен отговор " за това дали следва война в по-широк мащаб, като добави, че " това зависи от развиването на обстановката в района ".

" Засега " Хизбула " се оправя със обстановката рационално и умно, а разпоредбите на играта остават лимитирани до избрани граници ", сподели Микати. " Но в това време имам възприятието, че не мога да успокоя ливанците ", тъй като ситуацията към момента се развива, добави той, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР