Ливански спасители откриха признаци на живот под развалините на сграда

...
Ливански спасители откриха признаци на живот под развалините на сграда
Коментари Харесай

Откриха признаци на живот под рухнала сграда в Бейрут

Ливански спасители откриха признаци на живот под руините на постройка в жилищен регион на Бейрут, рухнала след мощния гърмеж на пристанището в града на 4 август, съобщи избавител, представен от Ройтерс.

По-рано ливанската национална информационна организация заяви, че избавителен екип с куче е засякъл придвижване под разрушена постройка в Бейрут, съобщи Нова телевизия. " Тези признаци на дишане и пулс, дружно с температурния датчик, значат, че там може да има живот ", сподели пред кореспонденти спасителят.

Той съобщи, че на мястото е било извикано поделение на службата за гражданска отбрана, с цел да помогне с в допълнение съоръжение за издирването. Според локални медии възможни спасително-издирвателни действия, в случай че стане ясно, че някой към момента е жив под руините, евентуално ще продължат с часове.

Ливанската войска сподели, че е разкрила над 4 тона мощно взривоопасен амониев нитрат покрай входа на пристанището в Бейрут. Ливанската национална информационна организация цитира изказване на армията, съгласно което военни инженери са ревизирали, по искане на митническия отдел на пристанището, 4 контейнера до вход 9. " Беше открито, че те съдържат количество амониев нитрат с тегло към 4 тона и 350 кг ", сподели армията и добави, че военни инженери се занимават със случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР