Ливански, палестински и служители на ООН предупредиха за надвиснала катастрофа“

...
Ливански, палестински и служители на ООН предупредиха за надвиснала катастрофа“
Коментари Харесай

Палестинците около Близкия изток са изправени пред „катастрофа“ с финансовата криза на агенцията на ООН

Ливански, палестински и чиновници на Организация на обединените нации предизвестиха за надвиснала „ злополука “ за стотиците хиляди палестински бежанци в Ливан, защото организацията на Организация на обединените нации е натоварена с техните грижи споделиха, че може да оцелее единствено още един месец.

„ Ще продължим нашите интервенции до края на март “, сподели Дороте Клаус, шеф на програмата, ръководена в Ливан от UNRWA, организацията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци, която дава държавна помощ за повече над 250 000 души.

„ След това, в случай че финансирането не бъде обновено, не знаем какво ще се случи. “

През януари Израел твърди, че дузина от чиновници на организацията в Газа са взели участие в смъртоносната офанзива на Хамас против Израел на 7 октомври, при която починаха 1200 души, съгласно израелското държавно управление. Близо 30 000 души са били убити от израелската атака в Газа, съгласно палестинските здравни управляващи.

Обвиненията против личния състав на организацията на Организация на обединените нации, които остават недоказани, накараха Съединени американски щати и 15 други страни да спрат финансиране от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР