Ливанката Енджи Касабие отново е бременна. Тя е заченала с

...
Ливанката Енджи Касабие отново е бременна. Тя е заченала с
Коментари Харесай

Енджи Касабие отново забременя ин витро! Диетоложката и Мистър Ливан скрепяват брака си с наследник

Ливанката Енджи Касабие още веднъж е бременна. Тя е заченала с ин витро процедури в столична частна болница. Красавицата, която в през 2017 година загуби близнаците си в средата на шестия месец, още веднъж чака бебе и към този момент е в седмия месец, научи HotArena.

Припомняме, че след тежка бременност и няколко влизания в болница, доктор в родния й Бейрут позволи неточност и хубавицата загуби близначките. След драмата Енджи бе с заплаха за живота и поради това се наложи опитни експерти да извадят бебетата, с цел да запазят живота на диетоложката. Заради нещастието Енджи получила безапелационна възбрана да зачева в границите на най-малко година, само че откакто интервалът минал, ливанката незабавно се втурнала по лекари. 

След загубата на бебетата й, хубавицата има боязън от бременността и заради тази причина настойчиво крие корема си. Въпреки, че твърди, че е на 29 години, действителната й възраст е 36 лазарника и поради това бърза да роди. Енджи е уверена, че бъдещият правоприемник ще скрепи брака й с Мистър Ливан 2014 Рабих Ел Зейн, тъй като след загубата на близнаците, двамата са във все по-обтегнати връзки. Щастието на Касабие бе помрачено от загубата на обичаната й баба Енджи, която преди време е била Мис Турция. Красивата ливанка мъчно претърпява загубата, само че гледа да се държи в името на бъдещото си дете.

Според някои клюки, Касабие изгубила близначките си през 2017-а, тъй като пазила диети и се хранела извънредно малко. Красивата ливанка е известна с режимите си и с това, че се лимитира непрекъснато. Докато чакала правоприемник, също траяла с ембаргото върху яденето, като внимавала за всеки залък, който поставя в уста. Това предизвикало нещастния случай.
От обкръжението й издават, че откогато е схванала за мъничето в утробата си, бъдещата майка се храни обикновено, единствено и единствено всичко да е приключи с благополучен край, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР