Лицо поясни във вторник, че не се отказва от музиката,

...
Лицо поясни във вторник, че не се отказва от музиката,
Коментари Харесай

Лицо казва, че няма да напуска музикалната индустрия, пояснява изявлението „I QUIT“

Лицо разясни във вторник, че не се отхвърля от музиката, дни откакто певицата разтревожи почитателите с загадъчно известие, което разгласява в Instagram.

Певицата сподели, че първичното й петъчно изказване „ I QUIT “ не е за музикалната промишленост, а за това по какъв начин желае да спре „ да обръща внимание на отрицателната сила “.

„ Това, от което няма да се откажа, е насладата от живота ми, която е правенето на музика, което е свързването с хората “, сподели тя във видео във вторник. „ Защото знам, че не съм самичък. По никакъв метод не съм единственият човек, който изпитва този отрицателен глас, който наподобява е по-силен от позитивния. “

иск. В различен правосъден развой някогашен чиновник твърди, че актьорът толерира враждебна работна среда, в която личният състав е подложен на тормоз, дискриминация и тормоз. обявата й в петък.

„ Всичко, което желая, е да върша музика и да върша хората щастливи и да оказа помощ на света да бъде малко по-добър от метода, по който аз го открих “, написа тя. „ Но стартирам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР