Лицето, за което говорим, вече две години няма нищо общо

...
Лицето, за което говорим, вече две години няма нищо общо
Коментари Харесай

Десислава Трифонова: Горанов няма общо с ГЕРБ от 2 години

Лицето, за което приказваме, към този момент две години няма нищо общо с ГЕРБ. ГЕРБ две години не е на власт. За тези две години не видяхме никакви следствия, а единствено противозаконни арести. Под лицето имам поради г-н Владислав Горанов, не го използвах целеустремено, а тъй като в листата има пет лица, само че се приказва единствено за едно. Пак ще повторя, че господин Горанов няма нищо общо с ГЕРБ от две години. Партията е посочила своето отношение още преди две години. Надявам се да е почтен. Нека забележим по какъв начин ще си свършат работата органите и в случай че се потвърди някаква виновност, всеки би трябвало да си понесе отговорността. 

Това сподели пред NOVA Десислава Трифонова от ГЕРБ, която разяснява наложените през вчерашния ден нови наказания по световния закон " Магнитски ".  

" Няма нищо общо сред повдигането на обвиняване против Александър Николов и началото на предизборната акция. Сигналът беше подаден още преди осем месеца. Слушах последните дни оправданията на някогашния енергиен министър. Трябва да е ясно, че обвиняването е за това, че държавното управление на " Промяната " е купувало газ посредством медиатори и с 30% по-скъпо, без да разгласят публични поръчки, а не е за това, че са прекъснати договрните връзки с " Газпром ". " Промяната " са наесли големи вреди ", безапелационна беше тя.

" Тази седмица новината не е нито повдигнатото обвиняване на Александър Николов или глобите по " Магнитски ". Новината е откритото находище на газ в Черно море, което ще ни помогне да станем изцяло самостоятелни. Готови сме да подкрепим европейски наказания против Русия за нуклеарната енергетика. ГЕРБ отиват на изборите, с цел да ги завоюват. Винаги бих подкрепила господин Бойко Борисов за претендент за министър председател ", добави Трифонова. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР