Лицето на жената е най-важният компонент на красивия външен вид.

...
Лицето на жената е най-важният компонент на красивия външен вид.
Коментари Харесай

7 форми на вежди, които ще ви направят млада красавица

Лицето на дамата е най-важният съставен елемент на красивия външен тип. Ако наподобява добре поддържано и младо, тогава и вие, надлежно, оставяте такова усещане.
Особено значима роля в това играят очите и погледа. А в тях, от своя страна, заемат своето място веждите. Те са способни на доста: вярната форма може да ви направи по-привлекателна. И тогава вашият взор няма да бъде пропуснат от никого.

Ще ви представим 7 форми на вежди, които могат да създадат от стара жена млада хубавица.

Така че да започваме!

1. Първата форма – извити вежди с леко изкривяване в края. На фотографията се вижда по-добре.

Това е класика! Много постоянно можете да разберете от стилистите, че те предлагат тази алтернатива на нежния пол с кръгло лице.

Искаме да кажем, че в реалност тя отива съвсем на всяка жена. Тази форма ще подмлади лицето ви, ще даде малко палавост на вашия взор, който може да подлуди всеки.

2. Втората форма – извити вежди с изкривяване в средата. Визуално е показано на фигурата.

Ако имате дребни очи, тази алтернатива е може би най-препоръчителната за вас.

С вежди от този вид, очите ще се усилят образно и погледът ще стане по-изразителен. Просто бъдете деликатни с извивката, която може да ви направи сюрпризиран комедиант.

3. Третият вид е сходен на първото изложение, само че наподобява малко по-различно.

Отново това се смята за една от класическите форми, които могат да се видят у мнозина хора. Тя е в положение образно да стесни лицето ви и да добави харизма. Погледът ви ще бъде убеден и безапелационен. И тук обаче би трябвало да бъдете внимателни, тъй като прекомерно високата линия може да трансформира лицето ви в актьорска маска. По-добре е да се доверите на експерт.

4. Четвъртият вид – дъгообразната форма на веждите.

Мнозина стилисти назовават тази форма идеална. Много елементарно се поддържа, належащо е единствено малко да се поправя и ще изглеждате, естествено, красива и млада.

5. Петият вид – прави вежди.

Днес от ден на ден девойки и дами се пробват да получат тази форма.

Но ние не предлагаме на всички да вършат тъкмо това. По предписание тя е подобаваща за тези, които имат тясно лице, което го прави образно по-широко. Но пък и може да изглади остротата на брадичката. Но не прекалявайте и не ги рисувайте прекомерно доста. Така ще имате прекомерно могъщ взор.

6. Предпоследният вид са късите и гъстите вежди.

Тези девойки, които са родени с гъсти вежди могат да рискуват да ги създадат по-къси и да получат по-отворено лице. Но този съвет е за младите хубавици. Възрастните дами да си помислят по-добре, тъй като с възрастта необятните и гъстите вежди могат да създадат погледът ви тъмен.

7. Последният вид – вежди с продължен край.

Ако имате задачата да изглеждате мощна и самодостатъчна жена, то това е идеалният вид! Тази форма ще подмлади лицето ви.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР