Лицето на Гала е започнало да се подува като на

...
Лицето на Гала е започнало да се подува като на
Коментари Харесай

Гала прекали с ботокса и филърите за изглаждане на бръчки

Лицето на Гала е почнало да се подува като на Стоянка Мутафова откакто си изглади бръчките с ботокс.

Бившата хубавица №1 на родния ефир явно е почнала да прекалява с филърите. Ако не озапти пристрастеността си към разкрасителните процедури, водещата рискува да се обезобрази, писа в. "Уикенд ".

След връщането в ефир на "На кафе " стана ясно едно – Гала не е прекарала лятната си почивка единствено в вървене по планините, както се опита да убеди почитателите си. Тя е посветила много време на някоя клиника по естетична медицина и дерматология, тъй като лицето й наподобява нетипично изгладено за нейните 50 години и последователно придобива форма на надут до спукване балон.

Не е ясно тъкмо какво са инжектирали в кожата на водещата, само че главната му централизация най-вероятно е била в региона на очите. Кожата към тях е неестествено надута и подпухнала и с просто око се вижда разликата сред "преди " и "сега ". Самите очи пък стартират от ден на ден да потъват, а скулите не личат поради подпухнала от филъри кожа. Подобен беше резултатът при Стоянка Мутафова, когато на преклонната възраст от над 90 години реши, че желае да наподобява по-млада, и изглади кожата си в клиника по естетична дерматология, виждат фенове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР