Лицето, което Шарън Озбърн има днес в къщата на Celebrity

...
Лицето, което Шарън Озбърн има днес в къщата на Celebrity
Коментари Харесай

Феновете на ITV Celebrity Big Brother са шокирани от неузнаваемата снимка на Шарън Озбърн преди операцията

Лицето, което Шарън Озбърн има през днешния ден в къщата на Celebrity Big Brother, не е това, което в миналото е имала – както потвърждава ретроспективна фотография.

Шарън Озбърн не крие безусловно нищо за количеството пластични интервенции, които е направила през годините. Въпреки че с цел да бъда почтен, би било невероятно да се отхвърли това с помощта на илюстративните доказателства.

Бившият арбитър от X Factor, който сега играе ролята на „ квартирант “ в къщата на Celebrity Big Brother, сподели преди този момент: „ Обичам козметичната хирургия. Ако не сте удовлетворени от метода, по който изглеждате и имате парите, сменете ги! Каква е огромната работа? “

И тъкмо в това е прекарала по-голямата част от живота си. Г-жа О преобрази лицето и тялото си и се подложи на първата си процедура през 1978 година, когато направи понижаване и покачване на гърдите. Тя се бореше с тежестта си дълго време, тъй че през 1999 година реши да си сложи стомашен бандаж, който я видя да падне от размер 22 на 10.

Но загуба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР