Лицето Кънев (председателя на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев –

...
Лицето Кънев (председателя на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев –
Коментари Харесай

Депутат разби БХК и лицето Кънев: Мълчат за изнасилвания на старци, а защитават убийци

Лицето Кънев (председателя на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев – б.р.) през последните години натрупа ужасно доста негативи.

Това сподели в ефира на bTV депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Борис Вангелов във връзка настояването на партията основният прокурор да приключи активността на Българския хелзинкски комитет.

Чували ли сте да пазят изнасилваните старци по селата? За тези смачкани ориси не съм ги чувал да се произнасят.

Но когато става дума за изнасилвачи и убийци, стартират да хленчат дали им се сменя постоянно сапунът в килиите, съобщи Вангелов.

Ние като българи не можем да поносим това. Тяхната интервенция е от години, само че стана изключително известна около делото "Полфрийман ". От години те водят магистрати по семинари, гощавки и така нататък, добави депутатът.

Подозираме, че по-късното насрочване на делото е, с цел да може Полфрийман да напусне страната, сподели Вангелов.

Приема се, че правосъдната власт е самостоятелна, само че тя не може да е самостоятелна от суверена, от българския народ.

На българския народ би трябвало да се дадат отговорите за какво се освобождава Полфрийман и за какво не се одобряват мненията на Софийския градски съд, на затворническата администрация и за какво Българският хелзинкски комитет го поддържа, съобщи още Борис Вангелов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР