Лицето Жорко Перхидролко или по лична карта Георги Петров Градев,

...
Лицето Жорко Перхидролко или по лична карта Георги Петров Градев,
Коментари Харесай

Градев потвърди: Няма диплома за юрист, но не му и трябвала за адвокат по спортно право

Лицето Жорко Перхидролко или по персонална карта Георги Петров Градев, изпадна в нервност поради поредицата разкрития на NOVSPORT! След дълги години трудно защитавана загадка, той най-сетне си призна, че няма тапия за правист. Нещо, което бе оповестено публично от Висшия адвокатски съвет в отговор на питане на сътрудниците от Tribune.bg.

09 февруари 2024, 08:27

Вън ментетата от спорта: Истината за Георги Градев

Оказа се, че Градев не е вписан в никой от формалните регистри на българската адвокатура, водени от Върховен административен съд, т.е. не е член на Адвокатска гилдия, находяща се на територията на Република България. Той няма каквито и да е пълномощия да упражнява адвокатската специалност на територията на Република България в качеството на " Адвокат от Европейския съюз ", по смисъла на член 11 от Закона за адвокатурата.

13 февруари 2024, 10:00

А кой в действителност е Георги Градев?

В среднощен пост в обществените мрежи Перхидролкото признава, че няма тапия за правист. Но твърди, че такава въобще не му трябвала, тъй като той бил учил интернационално спортно право в Лондон и даже преподавал в Мадрид...Оставяме настрани, че е изпъден от държавното управление на Испания през 2022 година поради съмнения за съществени връзки с режима на Путин в Кремъл.

16 февруари 2024, 10:00

Вижте по какъв начин Руди Гела и Градев са източвали ЦСКА

Журналистическо следствие, което бе оповестено в разнообразни медии отпред с Frognews и към този момент евентуално е в развой на изследване и от родните служби...

07 февруари 2024, 12:30

ШЕФКАТА НА ЛИЦЕНЗИРАНАТА ШАХМАТНА ФЕДЕРАЦИЯ: Градев няма общо с шахмата, а с Русия

Далеч по-интересно е да отбележим, че няма по какъв начин да специализираш спортно право или да вземем за пример, комерсиално, наказателно, гражданско или административно, в случай че преди този момент не си приключил право с юридическа тапия. Това е все едно да практикуваш като доктор " уши, нос, гърло ", без преди този момент да си учил медицина... Абсолютен нонсенс, само че на Жорко Перхидролко от това въобще не му пука... Докато в юридическите среди се майтапят, че Георги Градев е толкоз юрист, колкото Мартин Божанов е нотариус...

06 февруари 2024, 13:46

„ Явлението “ Георги Градев: Остап Бендер, Били Лъжеца, Франк Абагнейл или Генчо Гунчев от „ Опасен сексапил “?

Що се отнася до това да питаме разнообразни спортисти какъв брой популярен " юрист " е, то от това няма никаква потребност. Защото би трябвало да попитаме Антъни Иванов с какъв ум се натресе на Градев, та в този момент да получи наказване за 3 години? Или на халфчето от Марица Ради Апостолов, който поради некадърността на Перхидролкото не играе футбол от лятото и скоро не се обрисува да е на терена...А образците са още доста, с някои от които ще ви срещнем в идващите дни.

07 февруари 2024, 08:00

Болезнени упоритости и нулеви шансове: По какво си наподобяват Радостин Василев и Георги Градев?

А във връзка изказванията на неюриста, че Красен Кралев търсел загадка среща с него, редакцията на NOVSPORT се свърза с някогашния министър на младежта и спорта и сегашен народен представител от ГЕРБ-СДС, който отговори с подигравка: " Не го познавам този човек и няма какво да си приказвам с него. В БФС не съм стъпвал от 3 години и няма причина в близко време да вървя там. Преди Нова година от Българска спортна федерация по шахмат с почетен ръководител Антоанета Стефанова, желаеха среща с мен в качеството ми на заместник-председател на парламентарната комисия по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта за някакви промени в Закона за спорта. Тогава им споделих да дойдат с техния юридически съветник, за който споделиха, че е Градев. Ако това е загадка среща...Нямам никакво предпочитание и тематика по която да си приказвам с този човек ".

09 февруари 2024, 15:00

Портиерите на Боянските футболни ливади

08 февруари 2024, 08:01

ИЗВЪНРЕДНО! Арестуваха плувеца Антъни Иванов с дрога


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР