Лицето е задържано за 72 часа, мярката изтича в понеделник.

...
Лицето е задържано за 72 часа, мярката изтича в понеделник.
Коментари Харесай

Повдигнато е обвинение на мъжа, ранил полицаи с бомбичка на мача Левски-ЦСКА

Лицето е арестувано за 72 часа, мярката изтича в понеделник. Прокурорът ще желае налагане на непрекъсната мярка „ задържане под стража “. Това сподели на брифинг в Съдебната палата градският прокурор Емилия Русинова по отношение на случая на мача Левски-ЦСКА на 18 април, при който полицейска служителка беше ранена с бомбичка, а нейн сътрудник също пострада, съобщи организация " Фокус ".
Повдигнато му е обвиняване за тежка телесна щета по хулигански подбуди . Наказанието за това закононарушение е от 5 до 15 години “, съобщи Русинова. „ Установени са голям брой очевидци, които дават показания за държанието му след осъществяване на действието “, уточни прокурорът. „ Към момента съгласно събраните данни, облеклата, бомбата и маската са му дадени от непознато за него лице “, изясни прокурор Русинова.
Задържаният през вчерашния ден се яви в Столична дирекция на вътрешните работи с юрист, направи цялостни признания. Това сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов. „ Първите му думи бяха, че съжалява за стореното “, уточни той. „ За нас арестуваният беше прочут като почитател на Левски, който посещава футболни срещи “, разяснява Ивайло Иванов. „ Близък е до ядрото на агитката на Левски “, изясни старши комисарят и добави, че лицето не е осъждано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР