Лицензиран като „треньор по стрес“ от 2012 г. Хасан Риза

...
Лицензиран като „треньор по стрес“ от 2012 г. Хасан Риза
Коментари Харесай

„Треньор по стрес“ понася доброволно удари от ядосани клиент...

Лицензиран като „ треньор по стрес “ от 2012 година Хасан Риза Гюнай от Истанбул сподели, че си изкарва прехраната с побой от клиентите си. Той е въодушевен от филм на турския комедиен артист Кемал Сунал „ Шарк Бюлбюлю “, в който основният воин непринудено се оставя да бъде обичай.


Той се оставя да бъде обичай против възнаграждение от тези, които са отегчени или ядосани на шефа или брачната половинка си и желаят да облекчат напрежението си.

Някои хора медитират, други крещят, до момента в който други избират да бият някого, с цел да облекчат напрежението, сподели той и добави, че сесията с него е законна опция, при която никой не страда.

„ Повечето от моите клиенти страдат от меланхолия или пристъпи на суматоха или са претрупани поради всекидневието си “, сподели Гюнай.

Като отбелязва, че приема единствено два до четири клиента дневно, той сподели, че една сесия продължава приблизително 10 до 15 минути. Той уточни, че множеството му клиенти са дами. Гюнай обаче акцентира, че няма да приема поръчки за сеанси от всеки. „ Трябва да усещам, че в действителност мога да оказа помощ за тези, които насочат такова искане към мен. “, сподели Гюнай.

Не на последно място той добави: „ Бих желал да обуча други евентуално заинтригувани хора като „ треньори по стрес “ и да предам уменията си на новото потомство “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР