Лицензионната комисия на БФС взе решение да разреши на Славия

...
Лицензионната комисия на БФС взе решение да разреши на Славия
Коментари Харесай

Славия се завръща в Овча Купел за домакинските си мачове

Лицензионната комисия на БФС взе решение да позволи на Славия да се завърне на своя стадион в Овча Купел за срещите от Първа лига, които ще се организират в светлата част от денонощието. Най-старият столичен клуб бе заставен да играе на стадион " Васил Левски " през целия минал сезон, откакто бе лишен лиценза на стадион " Славия " заради липса на осветяване. Решение, което не бе признато добре от почитателите на Славия, а мачовете на тима бяха едва посетени. Сега отборът ще има опция да се завърне в своя дом най-малко за част от срещите, които ще се организират в по-ранни часове.

- На база решение на Лицензионната комисия и поради натовареността на стадион " В.Левски ", ПФК Славия - София ще играе срещите си от Първа лига планувани в светлата част на денонощието на ст. Славия град София.

- На съображение уговорка в " Договора за наемане професионален футболист " сред Петър Юрий Денчев с ОФК Локомотив Гражданско отделение, СТК установи контракта за преустановен считано от 22.06.2017 година

- СТК отсрочва разглеждането на молбите подадени в БФС от Стефано Красимиров Кунчев, Николай Веселинов Христов и Юлис Дарил Обаме Ндонг. Призовава заинтригуваните страни и оторизиран представител на ОФК Локомотив Гражданско отделение, който да показа цялостните досиета на горепосочените футболисти на 11.07.2017 година (вторник) в 10.00 часа на идващото съвещание на СТК, което ще се организира в гр. София, ул. " Цар Иван Асен II " 26.

- На база решение на Лицензионната комисия, ФК Царско село 2015 - София ще играе срещите си от Втора лига оповестени за рискови на ст. Славия, град София.

Решение на Спортно-техническата комисия на БФС:

- СТК установи преустановяване на трудовите контракти без предупреждение за неплатени месечни хонорари от ПФК на следните футболисти:
- Борис Павлов Тютюков с ПФК Ботев Пд - считано от 20.06.2017 година
- Антони Валери Иванов с ПФК Монтана 1921 - считано от 22.06.2017 година
- Николай Божидаров Маринов с ПОФК Ботев Враца - считано от 22.06.2017 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР