Лицемерието и фалшът по отношение на Морската градина лъсна официално

...
Лицемерието и фалшът по отношение на Морската градина лъсна официално
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна: Листата на ПП-ДБ събра хора „за“ и „против“ колите в Морската градина | За две години Промяната върна България в кризата от 1996-1997 г., заявиха кандидатите за народни представители от ГЕРБ/СДС – Варна

Лицемерието и фалшът във връзка с Морската градина лъсна публично в листата на Политическа партия и Демократична България във Варна! В обединяването влязоха хора с радикално противоположни позиции по отношение на колите в Морската градина! Явно има по какъв начин!

Така един до друг застанаха Благомир Коцев от " Хоризонт ", който нападна пред всички правосъдни инстанции всяка заповед на кмета на Варна за възбрана на колите в Морската градина. До него са подредени Стела Николова, Изабела Иванова и Антон Тончев от групата „ Варна може да отбрани Морската си градина “, която сякаш има за цел да брани Приморския парк. Обединени в една листа дружно с Коцев, тримата „ деятели “ в действителност обществено признават, че идеята им за възбраната на колите е била подправена и че повдигат тематиката единствено предизборно. Докато беше регионален шеф на Варна Благомир Коцев от Политическа партия спря в избрани сектори колите по Алея Първа, само че не и в Морската градина. Така обезпечи спокоен достъп на коли до комплекс " Хоризонт ", стопанисван от семейството му. Нито Стела Николова, нито Антон Тончев, нито Изабела Иванова реагираха на това безочливо газене на интереса на варненци. Този образец за крайни позиции в обединяването ПП-ДБ даде вторият в листата на ГЕРБ/СДС – Варна Красен Кралев на конференция дружно с останалите претенденти за народни представители от варненската листа. Тя беше публично показана от кмета и регионален водач на ГЕРБ Иван Портних, който уточни, че за идният избор обединението потегля с сполучливия тим с лидер Даниел Митов от предишните избори и ще надгради резултата. „ Убеден съм, че всеки варненец усеща резултата на Промяната- по дебелите цени в магазините, по изтънелите заплати, по растежа на престъпността, по озлоблението и разделянето сред хората.За Варна Промяната беше надолу –без европейско финансиране, без държавна поддръжка, с „ сакат “ бюджет за 2022 година.Промяната наложи невиждан протест на града “, уточни Иван Портних. Той добави картината със спрените планове и уточни, че 2 години Промяна са изгубено време за Варна и България поради тяхната несръчност, политическа надменност, подправени обещания и илюзии. ГЕРБ/СДС би трябвало да получи мощна поддръжка за сформиране на държавно управление, другояче няма избавление, безапелационен е Портних.

„ Ако не беше направеното от кмета и общината, какво ли щяха да разясняват от Политическа партия и Демократична България предизборно?! Разликата сред младежите на Промяната и ГЕРБ е, че нашите представители в листата не са наследили парцели от бащите си приватизатори “, сподели Славена Точева, регионален координатор на МГЕРБ и трета във варненската листа. Тя пое ангажимент да се върне разговорът сред страната и локалната власт и напомни, че депутатите в 47 - то Народно събрание упорстваха при приемане на бюджета да има 200 млн.лева за плановете във Варна и района, което беше отхвърлено от Политическа партия и Демократична България. Бившият състезателен министър Красен Кралев разгласи, че при приемането на новия бюджет ще упорства да бъдат заложени 200 млн.лева за спорт и 100 млн.лева за туризъм. По негова самодейност и с поддръжката на цялата група на ГЕРБ/СДС в 48-то Народно събрание 9 % Данък добавена стойност за хотелиери и ресторантьори остана до края на 2023 година Адвокат Бранимир Балачев увери, че в случай че бъде определен за депутат, ще предложи в Народно събрание да бъде признат Закон за спекулата, тъй като е чудовищна инфлацията на цените на храните - 40 %.

Пресцентър на ГЕРБ-Варна

Парламентарни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР